Професорка Прикарпатського університету Діана Шеленко стала переможцем стипендіальної програми Kirkland Research Program 2022/2023

Переможцем стипендіальної програми Kirkland Research Program 2022/2023 стала професорка кафедри теоретичної і прикладної економіки ПНУ Діана Шеленко.

Стипендіальна програма ім. Лейна Кіркланда (Kirkland Research Program) здійснюється із 2000 року. Спонсором даної програми є Польсько-американський фонд свободи, а з 2016 року адміністратором програми є Фонд «Лідери змін».

Мета програми – підтримати розвиток лідерів у країнах, охоплених Програмою Кіркланда, у важливих для системної трансформації сферах. Діана Шеленко у даній програмі має стипендію Kirkland Research Program для науковців тривалістю 1 семестр із 24.02.2023 р. до 30.06.2023 р.

Навчання та стажування відбуватиметься в університеті Марії Кюрі Склодовської в м. Люблін, республіка Польща. Дана стипендія зорієнтована на людей зацікавлених у подальшому розвитку громадянського суспільства, інститутів демократії та економіки у своїх країнах.

Детальніше про програму на сайті Program Kirklanda.